back

Військовослужбовці в\ч А-3160 приймали вітання з нагоди Дня Збройних сил України

05 грудня 2017

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

Проте День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Напередодні цього свята службовці всіх рівнів намагаються привітати кожного, хто ніс колись або несе нині військову службу у Збройних силах України.

Для військовослужбовців частини А-3160 колектив Ніжинського районного будинку культури цього року організував урочисту й концертну програму. Участь у заходах узяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його заступник Оксана Мелашенко.

Під час заходу заступник командира військової частини оголосив наказ командира про присвоєння чергових звань, оголосив подяки та вручив відзнаки військовим з нагоди Дня Збройних сил України.

З вітальним словом виступив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Він подякував усім за службу, за охорону кордонів нашої держави, за незламність духу. Він пообіцяв і надалі підтримувати військовослужбовців Ніжинщини. Для цього у районному бюджеті передбачено фінансування, а також районна державна адміністрація долучається до волонтерського руху. Як представник виконавчої гілки влади Вячеслав Івашин запевнив присутніх, що країна і далі рухатиметься по шляху реформування, котре забезпечить належний рівень життя українців, європейське майбутнє, а головне міцну обороноздатну армію.

Посадовець вручив Грамоти та Подяки районної державної адміністрації з нагоди Дня Збройних сил України:

ЦИБІ Олександру Миколайовичу, старшому солдату, старшому такелажнику такелажного відділення інженерно-технічного взводу;

БОЙКУ Євгену Миколайовичу, старшому солдату, старшому майстру -регулювальнику ремонтного взводу I ремонтної роти;

ДЯЧЕНКУ Олегу Михайловичу, старшому солдату, старшому такелажнику такелажного відділення інженерно-технічного взводу;

КОЛОДУБУ Андрію Володимировичу, солдату, електрику-акумуляторнику ремонтного взводу II ремонтної роти;

КУЦУ Віталію Григоровичу, командиру евакуаційного взводу;

КУЦЮ Володимиру Миколайовичу, солдату, електрику-мотористу електротехнічного відділення I ремонтної роти.

Святковий настрій присутнім та щирі емоції подарували солісти та художні колективи Ніжинського районного будинку культури.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації