back

Інформація щодо перерахування коштів станом на 01 грудня 2017 року

01 грудня 2017

Ніжинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області повідомляє, що за листопад місяць 2017 року до відділення страхувальниками подано 468 заяв - розрахунків по 1243 листкам непрацездатності для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Станом на 01.12.2017 року проведено фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності і пологах та на поховання по заявах-розрахунках, які подані страхувальниками до відділення по 27.11.2017 року (включно).

Ніжинське відділення звертається з проханням до страхувальників своєчасно перевіряти залишки коштів по спеціальному рахунку та надавати платіжні доручення до банківських установ для зарахування коштів на карткові рахунки з метою своєчасної виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Водночас просимо фінансових працівників та комісії по соціальному страхуванню підприємств, установ і організацій опрацьовувати подані застрахованими особами листки непрацездатності у визначені законодавством терміни та подавати заяви-розрахунки до відділення для своєчасної виплати матеріального забезпечення застрахованим особам не рідше двох разів на місяць.

За додатковою інформацією звертатись до відділення за тел. 2-30-30.

Ніжинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України В Чернігівській області