back

Розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району

20 листопада 2017

Сьогодні, 20 листопада, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду з актуальних питань життєдіяльності району. Присутні на нараді керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ звітували про стан справ у підвідомчих галузях, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Серед озвучених питань, на яких була акцентована особлива увага керівництва райдержадміністрації – виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ, формування районного бюджету на 2018 рік, забезпечення транспортними засобами медичних закладів первинної ланки, ремонт приміщення та опалення Великодорізького фельдшерського пункту, облаштування в районі сучасного медичного закладу первинної ланки, оздоровлення учасників АТО, будівництва спортивного комплексу у с.Талалаївка, створення районного інклюзивно-ресурсного центру тощо.

Під час наради присутні також обговорили питання проведення заходів до Дня Гідності та Свободи, організації фестивалю особливих талантів «Ми можемо все, тільки крок нам назустріч зробіть» для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації