back

Найстарша жителька району – Катерина Лаврівна Ременюк – зустріла свій 104-й день народження

17 листопада 2017

Учора, 16 листопада, виповнилось 104 роки найстаршій жительці Ніжинського району - Катерині Лаврівні Ременюк, яка народилась і прожила все своє життя у смт. Лосинівка.

Із поважною датою привітати у день її народження приїхали голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, директор територіального центру соціального обслуговування одиноких громадян управління соціального захисту населення райдержадміністрації Галина Рожен, начальник Ніжинського відділення управління пенсійного фонду Алла Севостьянчик, голова Лосинівської ОТГ Володимир Андрієць та секретар селищної ради Наталія Кошарна. Посадовці завітали до Катерини Лаврівни з квітами та подарунками, побажали їй міцного здоров’я та довголіття.

Катерина Лаврівна не стримувала сліз та дякувала за привітання. Вона дуже працьовита, охайна, енергійна та комунікабельна жінка. Поратися з хатніми справами їй допомагають соціальний працівник, рідні та сусіди, проте Катерина Лаврівна і сама завзята до роботи, не зважаючи на свій поважний вік.

Найстарша жінка Ніжинського району народилася ще до революції, тож за її життя сталося чимало історичних подій: голод, війна, розквіт та занепад Радянського Союзу, незалежність України. Катерина Лаврівна рано залишилась вдовою, тому присвятила своє життя дітям, онукам та правнукам. Вона завжди тяжко працювала, аби прогодувати свою родину, але про те не жалкує, - прожила своє життя немарно.

Від імені районної державної адміністрації щиро вітаємо Катерину Лаврівну із 104-м днем народження, бажаємо міцного здоров`я, довголіття й благополуччя їй та всій її родині!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА