back

Вячеслав Івашин узяв участь в урочистостях до Дня працівників сільського господарства у Ніжинському агротехнічному інституті

16 листопада 2017

Сьогодні, 16 листопада, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його заступник Оксана Мелашенко взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства у Ніжинському агротехнічному інституті.

Виступаючи перед учасниками зібрання, Вячеслав Івашин щиро подякував усім аграріям Ніжинського району за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки, у тому числі і ветеранам хліборобської ниви.

Директор відокремленого підрозділу НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Василь Лукач привітав колектив закладу та подякував співробітникам, які беруть найактивнішу участь у виробничій діяльності, зміцненні матеріально-технічної бази навчально-науково-виробничого підрозділу інституту.

До вітань також долучились голова районної ради Олег Бузун, директор Ніжинського агротехнічного коледжу Олена Литовченко, депутат обласної ради, директор ПСП «Пісківське» Бахмацького району Валерій Колоша, настоятель Собору Всіх святих, протоієрей Сергій Чечин.

Не обійшлося і без нагород, які вручали всі виступаючі кращим представникам сільськогосподарської галузі.

По завершенню урочистої частини приємним подарунком для всіх учасників заходу був виступ борзнянського гурту «Смоляни».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації