back

Свято в Галиці для малих та дорослих

19 жовтня 2017

В селі Галиця Ніжинського району за ініціативи народного депутата України Олександра Кодоли біля дитячого садочка встановили новий сучасний дитячий майданчик.

17 жовтня в садочку “Барвінок” відбулося справжнє свято для дітей і дорослих. На зустріч із галичанами приїхали представники команди народного депутата України Олександра Кодоли, який представляє у Парламенті Ніжинщину.

У дитячому садочку цього дня зібралася дружня родина діточок, вихователів та батьків. Свято відкрила завідуюча садком Наталія Кошелівська, яка висловила слова подяки народному депутату України Олександру Кодолі за те, що їх садочок не залишився поза його увагою. Вона висловила сподівання, що встановлення дитячого майданчика – гарний початок спільної праці.

Також до слова запросили Галицького сільського голову Володимира Пуховця, який розповів і про ті справи, які вже зроблені спільно з народним депутатом України.

З вітальним словом від народного депутата Олександра Кодоли виступила його помічник – Тамара Стратілат. Вона побажала всім присутнім миру, добра, злагоди. Запевнила, що Олександр Кодола та його команда роблять все можливе, щоб життя на селі слало кращим, щоб дитячі роки підростаючого покоління були яскравими та незабутніми.

А потім вихованці продовжили свято в віршах та піснях. На останок всі пішли перерізати стрічку до дитячого майданчика. Спочатку зосереджені, потім з веселим криком вибігли до гойдалок та гірок діти.

Нагадаємо, що у 2016 році за сприяння народного депутата України Олександра Кодоли із фонду соціально-економічного розвитку у Галицьку школу було закуплено комплекти меблів, морозильну камеру, ноутбук.

Крім цього, у 2017 році для Галицької школи заплановано встановити і спортивний майданчик.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли