back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем захисника України

13 жовтня 2017

Щиро вітаю всіх жителів Ніжинщини зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України!

Ця пам’ятна дата об’єднує такі величні свята як День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та державне – День захисника України.

Це свято нероздільно пов’язане з розвитком війська та козацтва, національно-визвольним рухом минулого століття та боротьбою українського народу за суверенітет і територіальну цілісність у незалежній Україні. Це свято мужніх і сильних людей - учасників антитерористичної операції, учасників бойових дій, військовослужбовців Збройних Сил України, ветеранів Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, волонтерів.

Наше завдання сьогодні – множити силу і могутність нашої держави і робити все можливе для збереження її цілісності, суверенності, недоторканості та подальшого соціально-економічного розвитку. Виконуючи свою роботу сумлінно, кожний може внести свій внесок у благородну справу зміцнення добробуту і стабільності України.

У цей святковий день від душі бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!

З повагою

голова райдержадміністрації

Вячеслав Івашин