back

«Чернігівгаз» проводить конкурс дитячого малюнку до Дня захисника України

22 вересня 2017

З 18 вересня по 10 жовтня ПАТ «Чернігівгаз» проведе конкурс дитячої творчості «Безпечна Україна» серед школярів Чернігівської області. Акція приурочена до Дня захисника України. За умовами конкурсу дітлахи мають надіслати на адресу компанії малюнки в довільному виконанні, присвячені мужності наших бійців. Юні художники отримають заохочувальні і цінні подарунки, а найкращі десять робіт разом із благодійною допомогою від компанії будуть передані бійцям у зону АТО.

Взяти участь в проекті можуть всі учні молодших та середніх класів Чернігівської області віком від 6 до 14 років. Впродовж першого етапу – до 1 жовтня, малюнки надходитимуть до головного офісу ПАТ «Чернігівгаз». Серед них комісія вибере кращі і що відповідають критеріям конкурсу. Другий відбірковий етап триватиме до 10 жовтня – це буде онлайн-голосування на офіційному сайті компанії cn.104.ua. Кожен мешканець області зможе залишити свій голос за вподобану роботу.

«Намалювавши малюнок, дітлахи мають нагоду не лише показати свої таланти, а й відобразити в роботах своє бачення та ставлення до захисників держави, які в зоні антитерористичної операції ціною власного життя забезпечують спокій та безпеку нашої країни. Окрім того, цю акцію ми проводимо в рамках місячника безпечного використання газу в побуті і маємо нагоду черговий раз нагадати дітям алгоритм дії у небезпечних ситуаціях і про цінність людського життя», - зазначив технічний директор «Чернігівгазу» Віталій Черчович.

До участі в конкурсі приймаються авторські дитячі роботи в довільному виконанні (графіка, живопис, акварель, гуаш тощо). Малюнки повинні бути А4 формату, на зворотному боці необхідно обов`язково вказати П.І.П. автора, назву малюнку, дату виконання та місце, школу та контактні дані.

В ході оцінювання комісія звертатиме увагу на оригінальність та оформлення роботи, її якість, творчий підхід, ступінь самостійного виконання, охайність і найважливіше – відображення і передачу теплих відчуттів до українських вояків. Три фіналісти онлайн-голосування будуть нагородженні цінними призами, а інші учасники отримають заохочувальні подарунки.

Надсилати малюнки потрібно за адресою головного офісу ПАТ «Чернігівгаз»: 14021, м. Чернігів, вул. Любецька, 68, з позначкою «Безпечна Україна» або на електронну адресу [email protected] (сканкопії або фото з 2-ох сторін). Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитисяна цій сторінці .

Довідка: Основною сферою діяльності ПАТ «Чернігівгаз» є розподіл природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить близько 600 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів

Нашими споживачами є понад 350 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області. Найкрупнішими клієнтами ПАТ «Чернігівгаз» є Чернігівська ТЕЦ, Облтеплокомуненерго, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод, Корюківська фабрика технічних паперів.

Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону. Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

ПАТ «Чернігівгаз»