back

Актуальні питання життєдіяльності району обговорили під час розширеної наради

18 вересня 2017

Сьогодні, 18 вересня, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду з актуальних питань життєдіяльності району. Участь у нараді взяли заступники голови РДА Сергій Батрак, Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації та керівники районних установ.

Присутні інформували про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, а також проблемні питання та шляхи їх вирішення. Під час наради також були узгоджені питання проведення заходів поточного тижня.

На питанні підготовки до зими закладів соціальної сфери була зосереджена особлива увага голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, який наголосив на тому, що опалювальний сезон повинен розпочатись вчасно і без будь-яких збоїв. А тому вже зараз потрібно усунути всі недоліки, забезпечити паливом котельні освітніх та медичних закладів, провести повірку лічильників тощо.

Про результати проведеної перевірки готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2017-2018р.р. доповів начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олександр Ярмак. Про підготовку до зими закладів Центру первинної медико-санітарної допомоги інформувала заступник головного лікаря Тетяна Козинець, освітніх закладів – начальник відділу освіти Леся Лозова.

Не менш важливими під час обговорення на нараді були і питання виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, розрахунків за енергоносії, соціального захисту громадян, пільгового перевезення залізничним транспортом, забезпечення технічними засобами пересування людей з обмеженими фізичними можливостями, допомоги сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах, захисту прав дітей тощо.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації