back

У Ніжинському Агротехнічному інституті в День знань відкрились двері нового корпусу

31 серпня 2017

Сьогодні у Ніжинському Агротехнічному інституті відбулось подвійне свято: у День знань відкрили новий корпус – центральний вхід учбового закладу.

Участь в урочистому заході взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та його заступник Оксана Мелашенко.

Привітали із подвійним святом першокурсників, студентів, викладачів та почесних випускників директор Агротехнічного інституту Василь Лукач та директор Агротехнічного коледжу Олена Литовченко.

З початком нового навчального року усіх присутніх привітав і голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Він зауважив, що інститут – це храм науки. «Сьогодні державі потрібні спеціалісти для розвитку економіки та аграрної галузі. А присутні тут студенти – це майбутнє нашої країни.»

Крім того, Вячеслав Анатолійович відзначив, що новий корпус Агротехнічного інституту, котрий сьогодні відкривається, є – архітектурною окрасою міста Ніжин.

Настоятель Собору Всіх Святих от. Сергій освятив корпус та благословив усіх студентів на навчання.

Директор інституту Василь Лукач провів екскурсію для почесних гостей новими майбутніми музеями навчального закладу.

В актовому залі інституту відбулись святковий концерт з нагоди Дня знань та «Свято першокурсника».

З вітальними словами до всіх студентів звернулись почесні випускники закладу, державні діячі Петро Шаповал, Микола Бойко, Василь Губар, Валерій Шведов та заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко і голова районної ради Олег Бузун.

Останні вручили грамоти та подяки кращим викладачам інституту та коледжу. Зокрема, Почесною грамотою районної державної адміністрації був відзначений Юрій Булавенко, викладач, керівник фізичного виховання Агротехнічного коледжу. Подяки голови районної державної адміністрації отримали Василь Кулик, в.о. заступника директора з навчально-виховної роботи Агротехнічного інституту та Олександр Сидорович, доцент, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Агротехнічного інституту.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА