back

Під переливи шкільного дзвоника

04 травня 2012

Чемпіонат Європи з футболу вніс корективи й у шкільне життя українців. Цьогорічне свято останнього дзвоника відбулося раніше звичайного – на початку травня. Випускала у ці дні своїх вихованців і Безуглівська школа. Дев’ять молодих людей успішно подолали першу сходинку до самостійності.

Із цією подією на урочистій лінійці 11-класників щиро вітали директор школи Ніна Прокопець, вчителі Надія Плаксій і Тетяна Брус, сільський голова Людмила Андрусенко. Не обійшлося свято й без шанованих гостей.

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков звернув увагу школярів на те, що сьогодні важко без знань. А щоб сільські діти отримували сучасну освіту, привіз у подарунок школі мультимедійний проектор, придбаний за кошти, які передбачаються обласним бюджетом на депутатську діяльність. Технічний засіб допомагатиме педагогам викладати матеріали згідно з сучасними вимогами, а учням – сприймати нову інформацію.

У своєму виступі Володимир Леонідович сказав, що життя завдасть молодим ще багато екзаменів і їх потрібно витримати із честю. Один із них – вибрати єдиновірну життєву стежину. Педагогам же голова РДА побажав, аби вогонь творчості не залишав їхні душі.

Радісними, але й стурбованими водночас виглядали батьки випускників, адже кожен з них мріє через певний час з гордістю сказати: – Я пишаюся тобою, дитино!..

Олександр ВАСИЛЕНКО