back

Мітинг-реквієм пам"яті загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи

28 квітня 2012

28 квітня 2012 року біля пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» у смт. Лосинівка було проведено мітинг-реквієм пам’яті загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Зі словами вдячності до присутніх на мітингу ліквідаторів та словами скорботи за загиблими учасниками ліквідації наслідків аварії виступили голова райдержадміністрації Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун, селищний голова Анатолій Стрілець, головний лікар Лосинівської районної лікарні Іван Бондар.

«Сьогодні слова щирої вдячності адресуємо кожному, хто виконував роботу безпосередньо у 30-ти кілометровій зоні. На жаль, багатьох із них вже немає серед нас. Цього дня ми вшановуємо їхню пам’ять, пишаємося мужністю і патріотизмом, виявленими у змаганні з атомною бідою в ім’я майбутнього прийдешніх поколінь. У цьому році суттєво збільшено соціальні виплати категоріям постраждалих, але ще не все зроблено для покращання вашого життя і ми будемо працювати на перспективу», - зазначив Володимир Другаков.

Після мітингу відбулась зустріч голови райдержадміністрації, голови районної ради з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, в ході якої обговорювались питання виплат пенсій, медичного обслуговування, оздоровлення цієї категорії громадян тощо.