back

Красуня Ніжинщини-2017

19 червня 2017

17 червня 2017 року в приміщенні Ніжинського районного будинку культури с. Талалаївка проводився ІІ відкритий районний дитячий конкурс краси «Красуня Ніжинщини – 2017». Це було справжнє свято дитинства, краси і таланту. В конкурсі брали участь дівчатка з Талалаївки, Вертіївки, Крут, Безуглівки, Данини, Черняхівки, Колісників та селища Лосинівки віком від 6 до 9 років (молодша вікова категорія) та від 10 до 14 років (старша вікова категорія).

До складу журі, яке оцінювало конкурсанток, увійшли: голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, голова районної ради Олег Бузун, депутат Чернігівської обласної ради Валерій Гавриленко, депутат Ніжинської районної ради Станіслав Ременюк, начальник відділу культури райдержадміністрації Антоніна Залозна, начальник відділу освіти Леся Лозова, голова Ніжинської міськрайонної організації ветеранів Афганістану Сергій Ступак, представники ТОВ АПК «Магнат» Олена Олійник та Ніжинського консервного заводу – Людмила Гальонко.

Варто сказати, що журі було досить складно обирати переможниць, адже всі дівчатка, без виключення, достойно підготувалися до конкурсу краси.

Розпочали конкурсну програму гості свята дитячий зразковий ансамбль танцю «Вікторія», керівник Вікторія Вишнева.

Другий відкритий районний дитячий конкурс «Красуня Ніжинщини – 2017» складався з кількох етапів.

На першому дефіле учасниці вийшли в українському вбранні та були представлені глядачам та членам журі.

На другому дефіле учасниці вийшли в однакових сукнях та розповідали про свої найзаповітніші мрії. У більшості конкурсанток заповітна мрія – це мир та злагода в Україні.

На конкурсі талантів учасниці мали змогу показати свої творчі здібності в декламуванні, вокалі, хореографії, акробатичній майстерності тощо.

Родзинкою заходу стало третє дефіле, де конкурсантки представили справжню квіткову фейєрію, перетворилися на цілу оранжерею найчарівніших, найвражаючих квітів.

Шоу супроводжувалося сценічними фейєрверками та світловими ефектами.

Під час урочистої церемонії нагородження всім конкурсанткам були вручені дипломи, стрічки, корони, торти та подарунки - м’які іграшки.

Вперше в цьому році було започатковано найвищу нагороду, Гран Прі конкурсу, яку отримала Божа Валерія з смт Лосинівки.

У старшій віковій категорії перемогу здобула Гомоляко Анастасія з с. Крути. Першою віце-міс стала Гаряча Ангеліна з с. Талалаївки, а другою віце-міс – Глущенко Христина з с. Черняхівки.

У молодшій віковій категорії титул «Міні-міс» отримала Лалука Маргарита з с. Талалаївки, першою віце-міні-міс було обрано Хребто Дарію з с. Талалаївки, а другою віце-міні-міс – Ярмак Софію із с. Черняхівки.

Корони переможницям конкурсу передали минулорічні Міс та Міні-міс Ніжинщини – 2016 Шевчун Анастасія та Каланченко Анастасія.

«Міс вишуканість» та «Міс грація» стала Петрунек Вікторія з Талалаївки, «Міс елегантність» - Литовченко Марія із Талалаївки, «Міс гламур» - Ярмак Кароліна із Черняхівки, «Міс привабливість» - Овчаренко Катерина з Безуглівки, «Міс посмішка» - Рибецька Анна із Вертіївки, «Міс харизматичність» - Бабич Марина із Черняхівки, «Міс оригінальність»– Ювко Анна із Колісників, «Міс ніжність» - Пінчук Юлія з Лосинівки, «Міс артистичність» - Глущенко Аліна із Черняхівки, «Міс фотомодель» - Осипенко Євгенія з Данине, «Міс чарівність» - Тарасенко Поліна з Талалаївки. «Міс глядацьких симпатій» визнали Гарячу Ангеліну із Талалаївки.

Конкурс талантів вкотре довів, що діти, хоч вони і навчаються в сільських школах, естетично розвинуті, артистичні, непересічні й розкуті. Усіх об’єднала Україна, її сьогодення й майбутнє, бажання бачити свою батьківщину багатою, квітучою і мирною.

За інформацією Ніжинського районного будинку культури

Фото Євгенії Нечваль