back

Україна і Європа – єдині!

23 травня 2017

Ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє! Адже сучасна Європа – це осередок демократичних цінностей людства.

У навчальних закладах Ніжинського району були проведені урочисті лінійки з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи, віртуальні екскурсії «Європа – наш дім» у 1 - 4 класах, круглі столи «Європа – наш спільний дім» для учнів старших класів, тематичні виховні години «Я бачу Європу так…», засідання євроклубу «Прямуємо в Європу», організовані книжкові виставки «День Європи», конкурси малюнків «Прапор України біля прапора Європейського союзу».

Учасники заходів переглянули відеоматеріали про структуру ЄС та прослухали Гімн Євросоюзу, тримаючи в руках символічну атрибутику, виготовлену власноруч.

Кульмінацією заходів стала урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу. Учні стали активними учасниками флешмобів «Ми хочемо в ЄС», «Україна і Європа – єдині».

За матеріалами відділу освіти РДА