back

Вячеслав Івашин узяв участь у засіданні сесії районної ради

19 травня 2017

19 травня відбулась дванадцята сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Олег Бузун.

Участь у пленарному засіданні взяв голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступники, керівники структурних підрозділів РДА.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша надала звіти про виконання районного бюджету за 2016 рік та районного бюджету за І квартал 2017 року. Депутати заслухали інформацію директора Комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський»» Сергія Мельниковича.

Крім того, депутати розглянули та прийняли рішення по питаннях порядку денного: про продовження терміну дії Проекту районного планування Ніжинського району; про ліквідацію Вертіївського міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудової підготовки і професійної орієнтації учнів Ніжинської районної ради Чернігівської області та про надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації на списання майна Вертіївського МНВК; про передачу приміщення їдальні Вікторівської ЗОШ І-ІІ ст. Лосинівській селищній раді.

Депутати також затвердили районну Програму сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2017-2021 роки та Цільову соціальну програму захисту тваринництва Ніжинського району від карантинних інфекційних захворювань на 2017-2021 роки, а також внесли зміни до районної Програми проведення громадських робіт в управлінні соціального захисту населення у 2017 році.

Прийняли рішення про звернення депутатів Ніжинської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення продажу земель сільськогосподарського призначення.

Вирішили зняти з розгляду питання про передачу комунального майна Вертіївській сільській раді.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА