back

Учень з Ніжинського району отримав премію голови обласної державної адміністрації

19 травня 2017

Шістдесят школярів та студентів з Чернігівщини вибороли протягом поточного навчального року 66 відзнак Всеукраїнських та Міжнародних змагань з різних наукових дисциплін.

18 травня з юними інтелектуалами та їх наставниками спілкувалися голова облдержадміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

— Приємно, що такі зустрічі вже стали традиційними, — зазначив у своєму вітальному слові Валерій Куліч.— Ми всі повинні прагнути до успіху. І пам’ятати, що щаслива людина — успішна людина. Запорукою ж успіху у будь-якій сфері є ґрунтовні знання.

Голова облдержадміністрації привітав молодих людей з науковими здобутками та подякував їх наставникам за плідну роботу.

З найкращими побажаннями звернувся до учасників зустрічі й Ігор Вдовенко. Він висловив надію, що юні таланти зможуть знайти достойне місце у житті, реалізуватися саме на теренах України та Чернігівщини зокрема.

Найяскравішими миттєвостями своїх перемог та планами на майбутнє поділилися юні науковці, викладачі, батьки.

Хоч вручення відзнак облдержадміністрації та обласної ради, численних пам’ятних подарунків та матеріального заохочення було доволі тривалим, воно залишило приємний слід у пам’яті всіх присутніх.

Премію голови обласної державної адміністрації та подарунок отримав учень 11 класу Данинського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст. Віталій Драч. Він переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України, відділення історія, секція «Всесвітня історія».

Пишаємось та бажаємо подальших звершень у житті!

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадмінстрації