back

СЛУЖБА “101” ЗАСТЕРІГАЄ!!!

10 квітня 2017

На минулому тижні виникло 9 пожеж:

Вдень 03 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу в сухої трави за адресою: с. Талалаївка, вул. Набережна. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на 15 га. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вночі 03 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку за адресою: с. Юність, вул. Молодіжна. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни. Причина пожежі: порушення правил монтажу електромережі. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вдень 05 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу двох господарчих будівель за адресою: с. Вертіївка, вул. О. Кошового. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю однієї будівлі, пошкоджено покрівлю та майно іншої будівлі. Причина пожежі: дитячі пустощі з вогнем. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Ввечері 05 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу сухої трави поблизу с. Паливодин. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 15 га. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області. Ввечері 05 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу сухої трави за адресою: м. Ніжин, вул. Прилуцька. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 3 га. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Ввечері 06 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу сухої трави поблизу с. Мильники. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 1 га. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вдень 08 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу кімнати в гуртожитку за адресою: м. Ніжин, вул. Прилуцька. Внаслідок пожежі вогнем знищено майно, яке було в кімнаті, пошкоджено стіни та перекриття коридору гуртожитку. Ймовірна причина пожежі: необережність під час паління. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вранці 09 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі за адресою: с. Колісники, вул. Молодіжна. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено стіни, перекриття та покрівля. Причина пожежі: порушення правил монтажу електромережі. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вночі 10 квітня на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку за адресою: с. Синдарівське, вул. Вишнева. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, домашнє майно. Причина пожежі: встановлюється. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

З метою попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування населення на них Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області попереджує:

• обережне користування вогнем допоможе Вам зберегти роками надбане майно, а не рідко і життя ааше та оточуючих вас людей.

• виходячи з дому, переконайтесь, що електричні та газові прилади відключені.

• маленька іскорка може стати причиною великого лиха.

• паління в стані алкогольного сп’яніння може призвести не лише до пожежі, а і до загибелі самої людини.

Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області