back

Відбулось перше засідання нового складу Громадської ради

11 березня 2017

10 березня відбулось перше засідання новообраної Громадської ради, участь у якому взяла заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко. На засіданні були обрані керівні органи Ради. Одноголосним рішенням головою Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації на 2017-2018 роки обрано Інгу Чеботаєву, голову районної організації профспілки працівників освіти і науки України. Заступником голови Громадської ради обрали Олексія Чернету, голову ГО «Федерація футболу Ніжинського району», секретарем – Ніну Дереку, завідувача сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Крім того, учасники зборів визначились з датою наступного засідання. Воно заплановане на 21 квітня 2017 року о 15-00 год.

І на завершення роботи, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко звернулась до членів Громадської ради з інформацією про проведення конкурсу «Гордість району». та запропонувала висунути кандидатури від громадськості в номінації «Громадський діяч». Після обговорення представники ІГС одноголосно проголосували за висунення для участі у конкурсі трьох представників громадських організацій, а саме, Сергія Ступака, голову Ніжинської міськрайонної організації ветеранів Афганістану, Ірину Балакирєву, голову Спілки самаритян та Петра Балаша, голову громадської організації «Бджолярі Ніжинщини».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ніжинської РДА