back

Розширена нарада щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району

27 лютого 2017

27 лютого відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

На початку роботи головою райдержадміністрації було проаналізовано стан виконання доручень, даних на минулій нараді.

Керівники структурних підрозділів РДА та районних установ доповіли про стан справ у підвідомчих галузях, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Питання, на яких була акцентована особлива увага керівництва райдержадміністрації стосувались активізації роботи щодо реалізації проектів по реконструкції та будівництву об’єктів у районі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку; ремонту даху в Данинській ЗОШ та районному будинку культури; виготовлення проекту відведення земельної ділянки під будівництво спортивного комплексу в с.Талалаївка; активізації роботи у напрямку підтримки тваринницької галузі в господарствах району; забезпечення безкоштовного харчування дітей пільгових категорій; медичних оглядів жителів Ніжинщини; підготовки до творчого звіту району; проведенні конкурсу «Гордість району» тощо.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації