back

ДО УВАГИ ІНВАЛІДІВ, ЯКІ БАЖАЮТЬ НАВЧАТИСЯ!!!

27 лютого 2017

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж є єдиним вищим навчальним закладом Західної України, де здобувають освіту молоді юнаки та дівчата з обмеженими фізичними можливостями за ОКР «Молодший спеціаліст» по спеціальностям: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота». А також буде ліцензовано ОКР «Бакалавр» за спеціальностями: «Облік і оподаткування», «Економіка» та «Соціальна робота».

У навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку.

Оздоровчо-реабілітаційна база включає басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами та медичний пункт.

До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток з блоками обслуговування на кожному поверсі. З 2016 року навчальний заклад розпочав підготовку фахівців з числа осіб, що переміщуються на інвалідних візках.

Зараховані на навчання до коледжу (інваліди І-ІІІ груп) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, проживання в гуртожитку, безкоштовна цілодобова медична допомога).

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 7-15-87.