back

Голова райдержадміністрації провів нараду з перевізниками

24 лютого 2017

22 лютого голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів нараду з перевізниками.

Участь у нараді взяли сільські голови Липового Рогу, Вікторівки, Бурківки, а також перший заступник голови, начальники відділу економічного розвитку і торгівлі та відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації.

У ході спілкування були обговорені актуальні питання, які виникли, під час перевезення пасажирів автобусним транспортом у районі, та були озвучені жителями громад під час сходів сіл.

Голова райдержадміністрації наголосив на налагодженні тісної співпраці між перевізниками та сільськими радами та зауважив: « Якщо піднімаються тарифи на перевезення, то якість обслуговування пасажирів на маршрутах також повинна змінюватись.»

Користуючись нагодою, присутні сільські голови подякували перевізникам за допомогу у перевезенні дітей та громадян пільгових категорій.

За підсумками наради головою райдержадміністрації було дано доручення керівникам відділу економіки та управління соціального захисту населення райдержадміністрації розробити схему відшкодування сільськими радами за перевезення пільговиків їх громад.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА