back

До уваги внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю!!!

25 листопада 2016

Повідомляємо про конкурс грантів на започаткування професійної діяльності ВПО з інвалідністю в рамках проекту «Розширення можливостей для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю».

Проект реалізується в Україні Всеукраїнським громадським об'єднанням «Національна Асамблея осіб з інвалідністю України» з метою сприяння започаткування та розвитку професійної діяльності осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та Автономної республіки Крим, з метою підвищення їх рівня життя.

Учасником конкурсу можуть бути:

• внутрішньо переміщені особи з інвалідністю;

• внутрішньо переміщені особи, які доглядають за близькими членами сім'ї з інвалідністю тобто дитина, чоловік або дружина, батьки.

Для осіб, які належать до вищезазначеної категорії та які мають бажання брати участь у конкурсі, необхідно заповнити проектну заявку та надіслати на електронну адресу Національної Асамблеї осіб з інвалідністю України.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.