back

Подбайте про дитяче оздоровлення взимку

25 січня 2012

На вулиці ще морозна зима і зовсім не думається про літо, але спеціалісти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності вже роблять перші кроки на зустріч страхувальникам щодо оздоровлення дітей влітку 2012 року.

Дитяче оздоровлення є важливою складовою оздоровчих заходів, що здійснює Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відповідно до програми відновлення здоров"я застрахованих осіб і членів їх сімей.

Протягом літа 2011 р. Ніжинською міжрайонною виконавчою дирекцією використано коштів на часткове фінансування вартості дитячої путівки в сумі 286,1 тис. грн. та оздоровлено 389 дітей. Ми намагалися широко використовувати базу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку як на території нашої області, так і за її межами.

Літній період являється дуже важливим для відновлення сил та здоров"я дитини.

З метою повного забезпечення всіх бажаючих оздоровити своїх дітей пропонуємо головам комісій по соціальному страхуванню підприємств, установ та організацій та застрахованим особам вже зараз подумати, вибрати та подати попередні заяви на дитяче оздоровлення 2012 року. Нагадуємо, що перелік таборів, які частково будуть фінансуватися за рахунок коштів Фонду на 2012 рік ще не затверджені постановою правління Фонду, але орієнтовно можна посилатися на перелік та ціни 2011 року.

Літо, літо, літечко... - золота пора, про це найкраще знає люба дітвора. А побувати в таборі, добряче відпочити і набратися сил, щоб у новому навчальному році дати фору однокласникам, а у шкільному творі на звичну тему "Як я провів літні канікули" написати найяскравіші враження, чи не найпотаємніші бажання кожної дитини.

В поточному році Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція готова надати допомогу при формуванні груп та організації доставки їх до оздоровчого закладу “Ольвія” в Миколаївській області м. Очаків. На сьогодні орієнтовна ціна одного дня сягає 150,00 грн. Детальну інформацію можна отримати в Ніжинській міжрайонній виконавчій дирекції, яка знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Богушевича, 6-А, або за тел. 2-30-30.

Хочеться сподіватися, що з вашою допомогою і з нашою сумлінною працею у 2012 році будуть оздоровлені всі бажаючі.

Світлана Кресан,

провідний спеціаліст

Ніжинської міжрайонної

виконавчої дирекції