back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

21 червня 2016

Повідомляємо, що учасники антитерористичної операції мають можливість пройти психологічну реабілітацію в реабілітаційних установах, з якими на 2016 рік продовжено дію договорів про закупівлю відповідних послуг, а саме: ТОВ «Санаторій «Феофанія», Менський санаторій «Остреч», ДП «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт», ДП «Клінічний санаторій «Березівські Мінеральні води».

Кожною реабілітаційною установою надаються послуги з психологічної реабілітації, які включають, поряд з проведенням індивідуальних та групових зустрічей з досвідченими психологами, також відвідування різноманітних екскурсій до музеїв, пам'яток природи, спортивно-оздоровчі заходи, зокрема безоплатне відвідування басейну, спортивної зали, освітньо-пізнавальних та релаксаційних заходів, включаючи концерти, спектаклі тощо, в залежності від індивідуальних побажань отримувачів послуг, матеріально-технічної бази та розташування установи.

Учасники АТО приймаються до реабілітаційної установи на підставі направлення виданого через органи соціального захисту населення за місцем реєстрації, а учасник АТО або його законний представник, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції

.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.