back

Семінар-навчання посадових осіб селищної, сільських рад району

26 січня 2012

25 січня в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар з селищним, сільськими головами та секретарями, в якому взяли участь голова райдержадміністрації В.Л. Другаков, голова районної ради О.В.Бузун, заступник голови райдержадміністрації Л.С. Сипливець, керівник апарату Т.П. Коник, заступник голови районної ради І.В. Грозенко. Розглядались питання:

- Про утримання місцевих ПСО;

- Про порядок залучення коштів замовників на розвиток інфраструктури.

Після семінару було проведено заняття з головами та секретарями селищної, сільських рад Ніжинського району на тему: «Організація ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників в сільських (селищних) радах», яке підготували та провели працівники Ніжинсько-Куликівського об’єднаного міського військового комісаріату.

З інформацією про військовий облік у сільських радах виступив заступник військового комісара капітан О.В. Ковтун.

Про склад, призначення, обов’язки та порядок виконання заходів пункту збору сільської ради розповів присутнім заступник військового комісара, майор А.М. Терещенко.

Про підведення підсумків призову юнаків у 2011 році та завдання на 2012 рік інформував майор В.О. Павлюченко.

Після теоретичної частини було проведено інструкторсько-методичне заняття з посадовими особами селищної, сільських рад, в ході якого відбувся практичний показ роботи сільської (селищної) ради при оповіщенні, зборі та поставці мобілізаційних ресурсів на пункти попереднього збору військового комісаріату.

Підсумки роботи підвів військовий комісар підполковник В.П. Іваницький