back

Голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів нараду з працівниками фізичної культури та спорту

13 січня 2012

12 січня голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів нараду з працівниками фізичної культури та спорту за підсумками роботи у 2011 році. В роботі наради взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Л.С. Сипливець, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту А.Р.Штайнеккер, голова РО ФСТ «Колос» В.Г.Євтух, методист відділу освіти В.П. Моссаковський, тренери ДЮСШ «Колос», активісти фізкультурно-спортивного руху.

В ході роботи були розглянуті наступні питання: стан та перспективи розвитку фізичної культури та спорту у 2011-2012 роках, діяльність районної організації ВФСТ «Колос» та ДЮСШ «Колос», стан матеріально-технічного, фінансового та кадрового забезпечення розвитку фізичної культури та спорту в районі, звіт про роботу відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та відділу освіти по виконанню Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2007-2011 роки.

Були розглянуті та взяті до уваги пропозиції щодо покращення розвитку фізичної культури і спорту в районі у 2012 році, зокрема, забезпечення навчальних закладів фахівцями фізичної культури, збільшення фінансування галузі, залучення спонсорів, покращення матеріально-технічної бази тощо.