back

НАВЧАННЯ В ЖИТОМИРСЬКОМУ ВИЩОМУ УЧИЛИЩІ-ІНТЕРНАТІ!!!

13 травня 2016

До вищого професійного училища-інтернат приймаються юнаки та дівчата віком від 15 до 40 років, що мають інвалідність, стан здоров'я яких дозволяє навчатися та працювати за обраною професією. Вище професійне училище-інтернат здійсню підготовку кваліфікованих робітників з професій:

На базі 9 класів

1. Оператор комп’ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин – термін навчання 3р.;

2. Оператор комп’ютерного набору. Секретар керівника - термін навчання 3р.;

3. Кухар. Кондитер - термін навчання 2,5р.

На базі 11 класів

1. Оператор комп’ютерного набору. Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин - термін навчання 1,5р.;

2. Оператор комп'ютерного набору.

Конторський (офісний) службовець (бухгалтерія) - термін навчання 1,5р.;

3. Кухар. Кондитер - термін навчання 1,5р.;

4. Оператор комп'ютерного набору. Соціальний робітник - термін навчання 1,5р.;

5. Слюсар-електрик з електроустаткування - термін навчання 1,5р.;

6. Взуттьовик з пошиття взуття - термін навчання 1,5р.

Зараховані учні одержують стипендію, забезпечуються, забезпечуються 4-х разовим харчуванням, послугами лікарів, проживанням у гуртожитком.

Зарахування на навчання проводиться без вступних іспитів, без результатів зовнішнього незалежного оцінювання, після співбесіди та тестування в приймальній комісії, на підставі конкурсу свідоцтва та атестатів про освіту.

Документи до вступу подаються до 20 серпня, початок занять з 1 вересня.

За додатковою інформацією звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.