back

Шановні страхувальники !

08 грудня 2015

Головним пріоритетом у діяльності Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності залишається своєчасне забезпечення в повному обсязі державними матеріальними допомогами працюючі верстви населення.

Слід відмітити, що протягом поточного року терміни здійснення фінансування Фондом скорочено до 3 - 4 робочих днів від моменту подання заяви – розрахунку, попри передбачені законодавством 10 днів.

Сподіваємось на Ваше розуміння необхідності подавати заяви – розрахунки не рідше двох разів на місяць, а при можливості – по мірі надходження листків непрацездатності від застрахованих осіб, та вважаємо за свій обов’язок нагадати, що відповідно до Закону України ”Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, документи для призначення допомоги розглядаються не пізніше десяти днів з дня їх надходження, та допомога виплачується застрахованим особам у найближчий після дня призначення строк, установлений для виплати заробітної плати.

З метою виплати матеріального забезпечення застрахованим особам до закінчення бюджетного року та запобігання створенню штучної заборгованості Фонду, звертаємось до Вас з проханням забезпечити невідкладну здачу працівниками виданих листків непрацездатності, їх своєчасний розгляд та подачу заяв – розрахунків до Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду в термін до 22.12.2015. Це дасть змогу в переддень новорічних свят здійснити матеріальну підтримку працівників, які з відповідних обставин втратили заробіток.

З цих та інших питань Ви можете звернутися до спеціалістів дирекції

за адресою: 16600, м. Ніжин, вул.Богушевича 6-А,

на e-mail: [email protected],

або за телефонами: 2-30-85, 7-17-57, 2-30-30, 2-52-44.

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція обласного відділення Фонду