back

Шановні жителі Ніжинщини! Дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, мужні сини і дочки рідної землі!

14 вересня 2011

Погожими вересневими днями виповнюється 68 років з часу визволення Ніжинської землі від німецько-фашистських загарбників. Переможне завершення боїв за Ніжин і Ніжинщину – то яскравий приклад мужності й героїзму, стійкості й волі до життя, до свободи, то переконливий приклад дружби, сміливості й відваги радянських воїнів, партизан, підпільників, мирного населення, які вистояли і перемогли, не скорилися фашистам .

Вересень 1943 року приніс визволення ніжинській землі від окупації, від свавілля жорстокого ворога.

Дні визволення міста Ніжина і сіл Ніжинського району для нас не лише свято, але й можливість ще раз зустрітися з нашими дорогими визволителями, сивочолими ветеранами, які у суворі роки воєнного лихоліття боронили рідну землю, захищаючи матерів, дружин, дітей, захищаючи рідну державу.

Низько вклоняємось безсмертній славі визволителів Ніжинщини .

Вічна пам"ять тим, хто не дожив до Перемоги, віддавши за неї найдорожче – життя. У ці славні, овіяні подвигами батьків і дідів дні визволення, бажаю всім, хто живе і трудиться на ніжинській землі, всім ветеранам, які визволяли Ніжинщину, міцного здоров"я, щастя, благополуччя, злагоди й миру, нових успіхів на шляху розбудови нашої держави, її процвітання.