back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ!!!

04 листопада 2015

Повідомляємо, що постраждалі учасники антитерористичної операції можуть отримати заходи щодо психологічної реабілітації відповідно до постанови затвердженої Кабінетом Міністрів України від 31.03.2015 № 221.

Реабілітаційні послуги надаються учасникам АТО в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг.

Учасники АТО приймаються до реабілітаційної установи на підставі направлення виданого через органи соціального захисту населення за місцем реєстрації, а учасник АТО або його законний представник, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

За результатами конкурсних торгів на закупівлю за державні кошти послуг з психологічної реабілітації учасників АТО Службою визначено дві реабілітаційні установи - ДП ”Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” ЗАТ “Укрпрофздоровниця” та ДП “Південь-Курорт-Сервіс” санаторій “Орізонт”.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.