back

Засідання Громадської ради

28 жовтня 2015

28 жовтня в залі засідань Ніжинської райдержадміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради. Участь в обговоренні питань порядку денного взяли заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко та голова районної ради Олег Бузун.

Учасники засідання заслухали інформацію члена Громадської ради, голови Ніжинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Інги Чеботаєвої про пільгове перевезення педагогічних працівників та дітей в районі. Основна увага була зосереджена на проблемах, які на сьогодні існують, однією з яких є значна заборгованість перед перевізниками. Виступаючи перед присутніми, Оксана Мелашенко повідомила, що наразі проводиться відповідна робота щодо поступового погашення боргів і вирішення цього питання знаходиться під постійним контролем районної влади. В свою чергу представники ІГС висловили ряд пропозицій щодо вдосконалення перевезень учнів та педагогічних працівників.

Наступне питання про створення комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» в рамках проекту «ClimaEast: Збереження та стале використання торфовищ» було обговорено в режимі online. Експерт Проекту Олег Колосок по телефону розповів членам Громадської ради про основні заходи реалізації Проекту на території Ніжинського району та відповів на всі питання, які їх цікавили.

За результатами засідання та розгляду питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації