back

Інформація щодо перерахування коштів станом на 20 жовтня 2015 року

21 жовтня 2015

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності повідомляє, що за другу декаду жовтня 2015 року до дирекції страхувальниками подано 190 заяв-розрахунків для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Станом на 20.10.2015 року проведено фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності і пологах та на поховання по заявах-розрахунках, які подані страхувальниками до дирекції по 13.10.2015 року (включно).

Дирекція звертається з проханням до страхувальників своєчасно перевіряти залишки коштів по спеціальному рахунку та надавати платіжні доручення до банківських установ для зарахування коштів на карткові рахунки з метою своєчасної виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Водночас просимо фінансових працівників та комісії по соціальному страхуванню підприємств установ і організацій опрацьовувати подані застрахованими особами листки непрацездатності у визначені законодавством терміни та подавати заяви-розрахунки до дирекції для своєчасної виплати матеріального забезпечення застрахованим особам не рідше двох разів на місяць.

За додатковою інформацією звертатись до дирекції за тел. 2-30-30.

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція обласного відділення Фонду