back

Відбулось чергове засідання Громадської ради

24 червня 2015

23 червня відбулось чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації. На порядок денний було винесено два питання: про реалізацію державної кадрової політики в Ніжинській райдержадміністрації та про заходи до Дня Конституції України. Інформували головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Оксана Буракова та завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ніна Дерека.

У засіданні взяли участь запрошені керівники відділу освіти та управління соціального захисту населення. Заступник начальника управління соціального захисту населення Валентина Борисенко інформувала членів Громадської ради про соціальний захист демобілізованих учасників АТО. Також було обговорено питання військово-патріотичного виховання учнівської молоді та ряд інших.

Крім того, присутні визначили представників Громадської ради для участі у нараді керівників навчальних закладів та колегії відділу освіти та у нараді з працівниками управління соціального захисту населення. На завершення роботи члени Громадської ради визначились з датою та порядком денним наступного засідання.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації