back

Другий Всеукраїнський конкурс на дотримання гендерної рівності роботодавцями України – “Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011”

06 серпня 2011

Повідомляємо, що Міністерство України у справах сім"ї, молоді та спорту спільно з Проектом Європейського Союзу “Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент” з 30 червня по 9 листопада 2011 року проводять другий Всеукраїнський конкурс на дотримання гендерної рівності роботодавцями України – “Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011”. Конкурс проводиться під егідою та за активної підтримки Міністерства соціальної політики України, проекту Європейського Союзу/Міжнародної організації праці “Рівність чоловіків і жінок у світі праці”.

Метою конкурсу є спонукання бізнес-компаній, що працюють в Україні, до запровадження в роботі гендерних підходів, забезпечення умов для поєднання сімейного та професійного життя, поширення найкращих європейських практик у галузі рівності жінок та чоловіків. Для участі у конкурсі кожна компанія може з 30 червня по 9 листопада 2011 року зареєструватися на сайті www.rivnist.in.ua.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися до Катерини Ситникової - міжнародної експертки проекту ЄС та/або Тетяни Пінської -регіональної менеджерки проекту ЄС за телефоном +38 044 278 3376 або електронною поштою [email protected] та [email protected].