back

Засідання Громадської ради при райдержадміністрації

24 квітня 2015

23 квітня 2015 року відбулося засідання Громадської ради при райдержадміністрації.

Присутні обговорили питання порядку денного:

1. Про стан користування комунальним майном, яке знаходиться у власності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

2. Про військово-патріотичне виховання школярів та проведення в районі першого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

3. Про план заходів до Дня пам’яті та примирення і дня Перемоги.

У засіданні взяли участь начальник юридичного відділу районної ради Олена Прищепа, зав.сектором інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА Ніна Дерека, головний спеціаліст відділу освіти РДА Людмила Івашко, які інформували присутніх з питань порядку денного відповідно до своєї компетенції.

За результатами роботи члени Громадської ради прийняли рішення:

1. рекомендувати керівництву Ніжинської райдержадміністрації та Ніжинської районної ради взяти під особистий контроль викладання предмету «Захист Вітчизни» в школах району, а саме проведення першого етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), військово-польових зборів для учнів старших класів та залучати до даних заходів представників ГО військово-патріотичного спрямування та Ніжинського товариства сприяння обороні України;

2. рекомендувати керівництву Ніжинської райдержадміністрації вжити заходів з надання практичної допомоги населенню в оформленні документів на отримання субсидії на оплату комунальних послуг.

Наступне засідання Громадської ради відбудеться 05 травня 2015 року. Питання порядку денного:

1. Про надання практичної допомоги населенню в оформленні документів на отримання субсидії на оплату комунальних послуг.

2. Про стан медичних послуг та корупції в медичній сфері.

3. Про відзначення в районі в 2015 році пам’ятних дат історичних подій Другої світової війни.

4. Різне.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА