back

24 лютого 2015 року відбулось перше засідання Громадської ради при райдержадміністрації

24 лютого 2015

Перед його початком представники ІГС визначились з її остаточним складом. 19 представників інститутів громадянського суспільства увійшли до нового складу громадської ради при райдержадміністрації.

Перед присутніми членами Громадської ради виступив перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Батрак, який висловив готовність до співпраці з громадськістю у вирішенні будь-яких питань життєдіяльності району.

У ході заходу було обговорено та затверджено Положення та Регламент Громадської ради. На наступне засідання вирішили внести на розгляд порядку денного питання про внесення змін до Положення, якщо такі будуть.

Обравши лічильну комісію, Громадська рада перейшла до важливого питання — вибори голови, заступника та секретаря. За результатами рейтингового голосування головою Громадської ради при райдержадміністрації було обрано Миколу Науменка, представника ГО «Ніжинська правозахисна група». Заступником був обраний Олександр Гомоляко, представник ГО «Козацько-селянська (фермерська) асоціація Ніжинщини», а секретарем – Тетяна Листопад, спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА.

Після обрання керівних органів громадськість опрацювала решту питань порядку денного.

Також члени Громадської ради при райдержадміністрації визначили дату наступного засідання, яке відбудеться 10 березня о 14 годині.