back

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації

12 лютого 2015

12 лютого 2015 року відбулись Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації. Для їх підготовки ініціативна група у складі представників громадськості та органів влади протягом січня 2015 року організувала прийом заяв від інститутів громадянського суспільства. За рішенням ініціативної групи 21 представник ІГС був включений до списку учасників установчих зборів.

На зборах були присутні 17 чоловік, решта відсутні з поважних причин, про що були надані письмові пояснення до ініціативної групи.

Головою установчих зборів було обрано Миколу Науменка, представника громадської організації «Ніжинська правозахисна група».

Учасники зборів одноголосно включили до складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації 19 зареєстрованих представників ІГС. В ході обговорення ще двох кандидатів на участь в Громадській раді виникли певні суперечності, на усунення яких присутні вирішили дати термін у два дні.

Остаточно склад Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації буде визначено на першому засіданні, яке відбудеться 24 лютого 2015 року.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

Установчі збори інститутів громадянського суспільства для формування складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації