back

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації

12 грудня 2014

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» повідомляємо, що 12 лютого 2015 року о 14.00 год. в приміщенні районної державної адміністрації (зал засідань) відбудуться установчі збори інститутів громадянського суспільства для обрання складу Громадської ради при Ніжинській районній державній адміністрації.

До участі у зборах запрошуються всі інститути громадянського суспільства (представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України). Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

• рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

• біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

• копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

• інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років;

• електронна версія вказаних документів у форматі Microsoft Word (.doc). Заява та додатки подаються у довільній формі (зразки документів додаються).

02 лютого 2015 року — останній день приймання заяв для участі в установчих зборах. На підставі поданих заяв ініціативна група складає список учасників установчих зборів, кандидатур до нового складу громадської ради та у разі потреби уточнює місце проведення установчих зборів, про що буде повідомлено на офіційному веб-сайті Ніжинської райдержадміністрації та в газеті «Ніжинський вісник».

Заяву про бажання взяти участь в установчих зборах (з відповідними додатками) подавати до 17.00 год. 02 лютого 2015 року на адресу: каб. 20, вул. Батюка, 5А, м. Ніжин, 16600, Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ніжинської райдержадміністрації. Електронна пошта: [email protected]. Контактні телефони: 5-46-68, 097-313-10-66.

Відповідальна особа: Дерека Ніна Миколаївна.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів

інститутів громадянського суспільства для обрання складу

Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації

Зразки документів