back

Чужого горя не буває

18 грудня 2014

Зіткнувшись з чужим горем, багато хто хоче не просто висловити співчуття, а зробити що-небудь, щоб допомогти тому, хто страждає і дуже часто наштовхується на відмову від допомоги. Чому так відбувається?

Для того щоб дати відповідь на ці та інші питання щодо роботи з сім’ями загиблих, 17 грудня було проведено семінар «Особливості роботи соціальних працівників з сім’ями загиблих воїнів АТО» для спеціалістів та фахівців із соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Семінар-навчання проводився волонтером Чернігівського осередку психологічної кризової служби Хлібик Іриною Сергіївною.

У ході семінару розглядались важливі питання соціальної роботи фахівця із сім’єю загиблого, а саме: переживання втрати близької людини, особливості переживання втрати дітьми, перший контакт з сім’єю загиблого, значення соціальної підтримки у переживанні втрати.

Варто відмітити, що завдяки професіоналізму волонтера Ірини Хлібик, працівники центру отримали ґрунтовні та системні знання з означеної проблематики.

Шановні громадяни!

Якщо ви знаходитесь в екстремальній ситуації, пережили або переживаєте травмуючи події і потребуєте сторонньої допомоги, звертайтесь:

- до Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою м. Ніжин, пл. І. Франка, каб.52, тел. 2-53-66

- до волонтера Чернігівського осередку психологічної кризової служби Хлібик Ірини, контактний телефон 068-101-69-52

За інформацією Ніжинського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді