back

Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

23 жовтня 2014

До уваги осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції на територію Ніжинського району. постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 509 затверджено порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

Цей Порядок регулює механізм видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції (далі - довідка). Довідка є документом, який видається громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, які постійно проживають на території України і переміщуються з тимчасово окупованої території або району проведення антитерористичної операції (далі - особа, яка переміщується).

Довідка потрібна для оформлення допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Для отримання детальної інформації видачі довідки звертатися в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, що знаходиться в м.Ніжині пл. Франка, 1 кім. № 4, тел.:2-34-38.