back

В райдержадміністрації

08 вересня 2010

7 вересня голова райдержадміністрації В.Другаков провів координаційну нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних служб, силових і контролюючих органів. Розглянуто питання:

1.Про організацію проведення чергових виборів депутатів Верховної Ради, Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010р.

2.Про хід підготовки соціальної сфери та ЖКГ до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011рр., утримання придорожньої інфраструктури та робота дорожніх служб в зимовий період.

3.Про роботу закладів гуманітарної сфери на вересень 2010року.

4.Про стан виконавської дисципліни у апараті райдержадміністрації та її структурних підрозділах.

Про план роботи райдержадміністрації на вересень 2010 р.

В ході обговорення питань голова адміністрації дав доручення.

Цього ж дня о 14 годині в малому залі міськвиконкому відбувся «круглий стіл» з представниками політичних партій та блоків, які зареєстровані та діють на території Ніжинського району, на тему «Місцеві вибори - 2010». Відкрив засідання С.Сиводід, заступник голови районної ради. Про основні положення Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради автономної Республіки Крим, місцевих рад, сільських, селищних, міських голів» інформував присутніх Г.Андрієць, начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради. В заході взяли участь та виступили Т.Коник, керівник апарату райдержадміністрації та А.Калініченко, заступник голови райдержадміністрації.