back

Вітання із Днем знань

01 вересня 2010

Шановні вчителі, батьки, дорогі діти !

Дозвольте привітати Вас з новим навчальним роком, зі святом Першого дзвоника, з Днем знань.

Для кожного з нас воно по своєму особливе. Для батьків – незабутніми спогадами про щасливі роки юності; для випускників – останнім роком навчання в рідних стінах перед вступом у самостійне життя; для першокласників – широкою цікавістю перед початком великої дороги до країни знань. Хвилюючий цей день для вчителів, в чиїх руках майбутнє: дитина, суспільство, держава.

Промайнуло літо і сьогодні для вас, дорогі учні, пролунає довгоочікуваний дзвоник, який відкриває шлях до нових перемог, звершень. Адже у стінах школи ти сам собі і мандрівник, і чарівник.

Особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу. Це – особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайно цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів. Вірю, що на цьому шляху кожний з вас зуміє розкрити свої здібності і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави.

Сьогодні наша держава зміцнюється і тільки монолітною силою – єдністю влади і народу, на засадах Програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» ми зможемо побудувати нову Україну! Дуже важливо, щоб кожен з вас не тільки відчув ці зміни, але й долучився до їх впровадження.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Володимир Другаков,

голова райдержадміністрації