back

Розширена нарада райдержадміністрації

30 липня 2010

29 липня, відбулась розширена нарада райдержадміністрації спільно з Президією районної ради (засідання Колегії). Засідання провів голова райдержадміністрації Володимир Другаков.

На порядок денний внесені два питання:

1. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя 2010 року.

2. Про роботу управління Пенсійного фонду України у Ніжинському районі за 6 місяців 2010 року щодо фінансування виплати пенсій, завдання щодо забезпечення надходжень до бюджету Фонду та погашення заборгованості платників.

По першому питанню членів Колегії та запрошених інформував в.о. заступника голови райдержадміністрації, начальник управління економіки райдержадміністрації Вадим Шелест.

Виступаючи у ході обговорення даного питання, голова райдержадміністрації наголосив на необхідності й надалі вирішувати найважливіші питання соціально-економічного розвитку району разом. Тільки об’єднавши зусилля на основі взаємної довіри і солідарної відповідальності перед людьми, за підтримки всієї територіальної громади ми забезпечимо вирішення економічних, соціальних, суспільно-політичних та духовних перетворень Ніжинщини.

Про роботу управління Пенсійного фонду України у Ніжинському районі за 6 місяців 2010 року щодо фінансування виплати пенсій, завдання щодо забезпечення надходжень до бюджету Фонду та погашення заборгованості платників детально проаналізував Олександр Ворона, начальник Пенсійного фонду Ніжинського району.

За підсумками обговорення питань порядку денного, з урахуванням внесених змін та доповнень, будуть прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.